Moi! 

Olen Virpi ja työskentelen kardiologisena sairaanhoitajana sydänpotilaiden parissa.
Valokuvaus on kuitenkin kuulunut elämääni jo lapsesta saakka ja pikkuhiljaa siitä kehkeytyi muutakin, kuin harrastus. Toiminimen perustin syksyllä 2016.


Suhtaudun valokuvaukseen intohimoisesti ja se on minulle tapa ilmaista itseäni ja keino toteuttaa luovaa minääni. Valokuvaus on myös opettanut minua tarkkailemaan ympäristöäni uudella tavalla.
Kuvaukseen sain aikanaan kipinän isältäni, joka on taitava kuvaaja.
Myös veljeni on valokuvaaja.

Vuosien saatossa aloin kuvata aina enemmän ihmisiä ja pikkuhiljaa muotokuvaus vei sydämeni. Rakastan kuvata eri-ikäisiä ihmisiä kaikenlaisissa elämäntilanteissa, ja kuin varkain kuviini tulee omaleimainen, tarinanomainen, joskus haikeakin tunnelma.

Alkuun kävin useita eri valokuva-alan kursseja osaavien ammattilaisten ohjaamana. Sittemmin joulukuussa 2018 valmistuin ammattivalokuvaajaksi Visuaaliviestinnän Instituutista (VVI) Tampereelta. Perustutkinnon jälkeen suoritin myös media-alan erikoisammattitutkinnon ja kesällä 2021 valmistuin valokuvaajamestariksi.

Teen kuvauksia kaikessa rauhassa ja rakkaudella.
Vapaa-aikaani kulutan paljon koneen ääressä kuvia käsitellen. Jos en tee töitä valokuvien, tai potilaiden parissa, vietän aikaa mieheni ja koirieni kanssa. Lomilla usein matkamme suuntautuu Inariin, tai sitten vain muualle Suomen kauniissa luonnossa. 


Kuvailen Tampereen seudulla, mutta toki pääsen muuallekin. Jos haluaisit minut kuvaajaksesi, otathan yhteyttä.

- Virpi

*    *    *

Suunnitellaanko sinulle kuvaus?


Using Format